VEST: cadavrul unui bărbat a fost găsit în Mureș – acesta a stat în apă aproximativ 30 de zile

Cadavrul unui bărbat adult a fost descoperit în râul Mureş, joi seară, în zona localităţii Pecica din judeţul Arad. Potrivit poliţiştilor, acesta a stat în apă aproximativ 30 de zile. Trupul neinsufleţit a fost scos la mal de pompieri şi apoi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, urmând să fie şi identificat.

În seara zilei de 11 mai a.c., în jurul orei 17,50, prin 112 a fost sesizată prezenţa unui cadavru în Mureş, în zona Pecica. Echipajul ISU a recuperat şi extras cadavrul la mal”, a transmis IPJ Arad.

Potrivit sursei citate, din primele observaţii, este vorba despre un bărbat, adult. Trupul acestuia ar fi stat în apă aproximativ 30 de zile.

Cadavrul va fi transportat la SJML Arad pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei morţii, în vederea identificării acestuia şi luării măsurilor de urmare”, a precizat IPJ Arad.

Corpul bărbatului nu face parte din grupul de 12 persoane care s-au răsturnat cu barca tot pe râul Mureş, în 30 aprilie, acesta fiind găsit în amonte de localitatea Periam, unde a avut loc accidentul cu ambarcaţiunea.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole