VEST: accident mortal – un bărbat a murit pe DN 66 după impactul dintre o autoutilitară și un camion

Un bărbat a murit, joi, într-un accident rutier produs pe DN 66, în judeţul Hunedoara. O camionetă şi un camion s-au ciocnit.

ISU Hunedoara a intervenit, joi, la un accident rutier care s-a prodis pe DN 66.

O persoană a decedat în urma unui accident rutier care s-a produs, în urmă cu puţin timp, pe DN 66. Sosiţi de urgenţă la faţa locului, pompierii din Hunedoara şi Deva au constatat că şoferul unei camionete care a intrat în coliziune cu un camion, este încarcerat şi inconştient”, au transmis, joi, reprezentanţii ISU Hunedoara.

Potrivit acestora, după descarcerare, echipajele de salvatori au constatat decesul conducătorului auto, din camionetă.

Şoferul camionului a fost asistat medical de către echipajul SMURD, fiind conştient şi cooperant”, a mai transmis sursa citată.

În urma accidentului, circulaţia pe DN 66, pe porţiunea de drum care trece prin Batiz, este blocată.

În urmă cu puţin timp, pe DN 66, pe raza localităţii Batiz, s-a produs un accident rutier grav. În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că un bărbat, conducător al unui autoturism care se deplasa din direcţia Călan spre Haţeg, a pătruns pe sensul opus de mers şi intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorul autoturismului (care a rămas încarcerat) şi rănirea conducătorului autoutilitarei”, a transmis IPJ Hunedoara.

Sursa citată a precizat că traficul rutier pe DN66 este momentan restricţionat pentru intervenţia echipajelor medicale şi efectuarea cercetării la faţa locului. În cauză poliţiştii, au întocmit dosar de cercetare penală.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole