VEST: 8 șoferi depistați de radar cu viteze de 216 km/h, 205 km/h, 195 km/h și 189 km/h – 12 permise au fost suspendate

Polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi A1 Deva-Nădlac împreună cu reprezentanți I.S.C.T.R și reprezentanți R.A.R au acționat joi cu efective mărite pe Autostrada Deva-Nădlac pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și pentru verificarea legalității transportului rutier de mărfuri și persoane.

8 conducători auto au fost înregistrați de aparatul radar circulând pe A1 Deva-Nădlac cu viteze de 181 km/h, 182 km/h, 189 km/h, 190 km/h, 195 km/h, 205 km/h și 216 km/h pe un sector de drum limitat la 130 km/h. Față de aceștia s-au luat măsurile legale, iar ca măsură complementară le-a fost reținut permisul de conducere”, mai transmite IPJ Timiș.

Au fost reținute 12 permise de conducere și retrase 41 de certificare de înmatriculare.

Au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor prevăzute de O.G 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora”, transmite IPJ Timiș.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 152 de sancțiuni contravenționale în valoare de 132.560 de lei pentru nerespectarea normelor rutiere, dintre care: 40 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză; 55 de sancțiuni pentru constatarea unor defecțiuni la autovehicule; două sancțiuni pentru efectuarea neregulamentară a manevrei de depășire și o sancțiune pentru conducere agresivă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole