USR Timiș, de gât cu Sorin “OUG13“ Grindeanu – ar fi numit șef al ISCTR un consilier județean PSD care are pe numele său două firme de transport

USR Timiș scoate la iveală o numire dubioasă pe care ministrul Transporturilor, Sorin OUG13 Grindeanu, ar fi făcut-o la al Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier, unde ar fi numit un nou șef, în persoana unui consilier județean PSD.

“Ministrul PSD al Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a schimbat conducerea ISCTR. Mihai Alecu a fost înlocuit la conducerea instituției cu Claudiu Nișulescu, care are pe numele lui 2 firme de transport. Acesta va trebui să verifice transportatorii, inclusiv firmele sale. Practic, lupul a fost pus paznic la oi. Știri din perioada ministrului Cătălin Drulă pe care nu le vom mai vedea: „6 zile, fără întrerupere, 16 echipe I.S.C.T.R. au verificat 601 camioane și 41 de operatori economici. Amenzi de 1.7 miloane de lei”; „16 echipe I.S.C.T.R, pe teren 24 din 24 ore, în perioada 1-8 august. 817 vehicule verificate. 542 cântărite. Amenzi de 1.5 milioane de lei““, susține USR Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole