Diana Șoșoacă remarcă pornografică la adresa senatorului PNL de Timiș, Alina Gorghiu, noul ministru al Justiției: în sfârșit justiția se va face “la orizontală“, lingând toate clanțele

Guvernul condus de Marcel Ciolacu a primit joi votul Parlamentului, cu 290 de voturi pentru şi 95 de voturi împotrivă.

Din numărul total al deputaţilor şi senatorilor, respectiv 465, au fost prezenţi 411 parlamentari. 385 de voturi valabil exprimate, din care 290 de voturi pentru şi 95 de voturi împotrivă.

La discursurile din Parlament, unul dintre cele mai spumoase a fost cel al senatorului Diana Șoșoacă. Acesta s-a referit inclusiv senatorul de Timiș, Alina Gorghiu, care conduce PNL Argeș, noul ministru al Justiției, despre care nu a avut prea multe cuvinte de laudă.

Ei bine, eu zic că-i bine. Sunt foarte liniștită că marea noastră cultură națională se va culca sănătoasă și se va trezi moartă. Sunt foarte liniștită pentru că la Justiție fiecare va putea muri pentru sănătatea sa și pentru că în sfârșit justiția se va face “la orizontală“, lingând toate clanțele, nu e nicio problemă“, a spus Diana Șoșoacă de la tribuna Parlamentului.

Senatorul de Timiș, Alin Gorghiu, între multele declarații controversate date de-a lungul timpului este recunoscută pentru un schimb de replici pe Facebook, care a făcut carieră

Răspunzând la comentariul unui cetățean privind asumarea răspunderii pentru potenţialele efecte secundare ale vaccinării anti-Covid, senatoarea a afirmat “Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”.

Redăm schimbul de replici:

Cetățean: “Sunteţi jalnici. Dacă mă duc să mă vaccinez îmi garantaţi în scris că răspundeţi dvs dacă păţesc ceva?“

Alina Gorghiu: “Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii.“

Cetățean: “Alina Gorghiu, vorba lui Darius Petrescu… ce ai fumat bre?“

Recomandările noastre

Cele mai citite articole