USR Timiș are un nou consilier județean. Laurențiu Marian îl înlocuiește pe Alexandru Cadar

La începutul acestei luni, Alexandru Cadar, a renunțat din motive personale la mandatul de consilier județean, așa cum a anunțat Buletin de Timișoara.  

Astăzi, plenul CJ Timiș a validat mandatul unui nou consilier de la USR, este vorba despre Laurențiu Marian.

“Astăzi colegul meu Laurențiu Marian a depus jurământul și și-a preluat mandatul de consilier județean. Sunt fericit că Laurențiu face parte din echipa consilierilor județeni USR PLUS. Îl cunosc de câțiva ani și știu cât de muncitor și dedicat este. În ultimii ani am construit, împreună cu o echipă tare faină, filiala USR Timiș și recunosc că deseori mi se face dor de energia constructivă pe care o aveam cu toții la începuturile partidului – probabil de asta mă bucur de fiecare dată când colegii cu care am construit partidul mi se alătură și în Consiliul Județean Timiș. Laurențiu Marian a renunțat la mandatul de consilier local în Fibiș pentru a prelua mandatul de consilier județean după retragerea lui Alexandru Cadar din Consiliul Județean Timiș. Îi mulțumesc lui Alexandru Cadar pentru toată munca depusă în calitate de consilier județean și  îi urez mult succes în activitatea pe care urmează s-o desfășoare mai departe“, a scris pe Facebook vicepreședintele USR al CJ Timiș, Cristian Moș.

Laurențiu Marian nu a fost următorul pe lista USR care ar fi trebuit să-l înlocuiască pe Alexandru Cadar. Însă, Marius Dumitrescu, cel care urma la rând, nu a dorit să renunțe la mandatul de consilier local la Ghiroda, așa că a fost nevoit să-i cedeze mandatul lui Laurențiu Marian.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole