Deputatul Forța Dreptei Timiș, Claudiu Chira: s-au alăturat mulți liberali de la PNL Timișoara

Forța Dreptei Timiș a rămas singurul partid de dreapta atât la nivel național, cât și local, susține deputatul Claudiu Chira.

 Acesta este de părere că celelalte partide din România nu mai au nicio legătură cu ideologia de dreapta.

“Dreapta are forță în Timiș cât avem noi. Suntem singurul partid care a mai rămas de dreapta. Celelalte partide care au mai rămas pe scena politică și națională și locală nu mai au nicio legătură cu dreapta. Atât, forța dreptei în Timiș suntem noi, partidul. Ne facem să credem că suntem printre cele mai puternice filiale din țară, sunt filiale care au atins și ele nivelul nostru, unele poate chiar ne-au depășit, nu am făcut un clasament al filialelor, al membrilor, dar am fost la câteva lansări de filiale în diferite județe și am rămas plăcut impresionat de ce am văzut acolo, de calitatea umană, numărul membrilor. Mă bucură pentru că fiind un partid mic suntem dependenți de ceilalți. Nu putem să facem aici și încă cinci județe treabă bună și în 40 de județe să nici nu existăm. Și atunci e foarte ca în toate județele colegii mei să fie la un nivel cât mai ridicat“, a spus Claudiu Chira.

Conform deputatului Claudiu Chira, partidului s-au alăturat foști USR-iști și liberali. Cei mai mulți liberali care s-au alăturat Forței Drepte Timiș sunt de la PNL Timișoara.

“Niciun pesedist nu a venit, au venit câțiva useriști, au venit foarte mulți liberali. Nu sunt persoane cunoscute, sunt membrii simpli, foști candidați ai USR-ului în județ, candidați la primărie, oameni care nu s-au mai regăsit în acel partid, oameni care nu au fost de acord cu ruptura dintre aripa PLUS actualmente Reper și USR, fiecare a avut motivul lui. Dar în mare parte, oamenii care au mai făcut politică sunt cei din PNL, în speță PNL Timișoara cei mai mulți. Lucrul cel mai frumos și ceea ce mă încânt cel mai mult este că peste jumătate din noii noștri membrii sunt oameni care nu au mai făcut politică sau au avut legătură cu politica tangențial, când acum 10, 20 de ani au fost în organizații de tineret la PNȚCD sau organizații de studenți sau la PNL sau alte partide în special de dreapta“, a mai spus Chira.

Alin Nica ironic cu Sorin Grindeanu – “Bomboane de supt pentru cei care dezbat politică“ – asta crede șeful PNL Timiș, Alin Nica, despre declarația prim-vicepreședintelui PSD, Sorin Grindeanu, conform căruia social-democrații nu vor face parte dintr-un Guvern condus de Florin Cîțu

Florin Cîțu nu poate să mai fie premier într-un guvern cu PSD, a declarat, astăzi, prim-vicepreședintele social-democrat Sorin Grindeanu, după ședința Comitetului Politic Național al partidului. “Știți că noi am…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole