USR Timiș anunță că PSD va primi funcția de prefect: PNL îi va numi pe unul dintre acești politicieni PSD: Călin Dobra, Adrian Cionca, Mihai Ritivoiu. Este revoltător

USR Timiș își întreabă fanii de pe Facebook ce părere au despre preluarea funcției de perfect de către PSD, în urma formării guvernului de coaliție PSD, PNL și UDMR.

“Ce părere aveți despre intenția PNL de a numi în funcția de prefect pe unul dintre acești politicieni PSD: Călin Dobra, Adrian Cionca, Mihai Ritivoiu? Este revoltător că PNL Timiș readuce la putere PSD în Timișoara și Timiș, în condițiile în care USR a câștigat alegerile parlamentare în județul Timiș. În culise, PNL și PSD Timiș, negociază, de mai multă vreme, împărțirea unor funcții publice, iar multe vor ajunge la PSD, deși PSD a pierdut toate scrutinurile în 2020. Cetățenii au spus clar că nu mai vor PSD să decidă soarta Timișului și să ia hotărâri pentru Timișoara. PNL ignoră voința alegătorilor și dă o parte din putere pe mâna PSD“, spun cei de la USR.

Conform unor surse politice Călin Dobra este în cărți pentru a prelua funcția de vicepreședinte al CJ Timiș deținută acum de useristul Cristian Moș, iar funcția de prefect de Eva Andreas care a mai deținut anterior această funcție.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole