Un tânăr a furat în martie toate țevile de la instalația de încălzire a unei case din Timișoara. Polițiștii l-au prins abia acum și l-au reținut pentru 24 de ore

Polițiștii Secției 5 Timișoara  au reținut un tânăr, în vârstă de 23 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, tânărul, în vârstă de 23 de ani, care se sustrăgea urmăririi penale, a fost depistat în cursul zilei de ieri, pe strada Remus din Timișoara. În fapt, în perioada 24-28 martie, tânărul a pătruns prin efracție într-un imobil de pe strada Levănțica din Timișoara și din interior ar fi demontat și sustras țevile de cupru care compuneau instalația de încălzire a casei. Acesta a mai sustras din imobil obiecte vestimentare și  încălțăminte cauzând un prejudiciu total de 7000 lei„, transmite IPJ Timiș.

Tânărul a fost reținut pentru 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celui în cauză.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole