Un motociclist fără permis și-a abandonat vehiculul pe un câmp încercând să fugă de polițiști

Polițiștii locali din Timișoara aflați în patrulare astăzi, în jurul orei 11.30, au observat pe strada Albăstrelelor, un moped care circula fără a avea plăcuțe de înmatriculare.

Astfel, polițiștii locali au efectuat semnale pentru ca persoana care conducea mopedul să se oprească, dar aceasta a refuzat, continuând să accelereze până a ajuns pe un drum de pământ, și-a abandonat mopedul și a fugit, încercând să se ascundă în curtea unui imobil de pe strada Colonia Slavic.

“A fost contactat proprietarul casei, care l-a găsit în curtea sa pe tânărul care a încercat să fugă de polițiștii locali. Aceștia din urmă l-au imobilizat, fiind identificat în persoana lui H.M., de 30 de ani, din localitatea Sacoșu Turcesc. La verificarea în baza de date s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. Acesta a fost predat unul echipaj al Poliției Rutiere, care a fost solicitat la fața locului, pentru continuarea cercetărilor“, spun reprezentanții Poliției Locale.

Ard câmpurile Timișului

ISU Timiș a avut 53 de intervenții la incendii de miriște și vegetație uscată în primele 11 zile ale lunii iulie. Temperaturile crescute înregistrate în ultima perioadă au favorizat creșterea…

Liviu Dragnea va fi eliberat din închisoare

Tribunalul Giurgiu a admis joi cererea de eliberare condiţionată din închisoare depusă de Liviu Dragnea, după ce acesta a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole