Un mort pe drumul dintre Timișoara și Băile Herculane – accident între un TIR și două mașini

Un bărbat a murit, iar un altul a fost rănit într-un accident care a avut loc vineri seara, pe DN 6, în zona localităţii Slatina Timiş, în evenimentul rutier fiind implicate două autoturisme şi un TIR, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

Cei doi bărbaţi se aflau în acelaşi autoturism, în cazul persoanei decedate fiind necesară intervenţia unui echipaj de la descarcerare pentru a extrage victima din maşină.

Al doilea bărbat a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost transportat la Centrul de Primiri Urgenţe din Caransebeş.

„În cel de-al doilea autoturism, se aflau două femei şi un minor, fără probleme, nu au necesitat transport la spital. Copilul a fost evaluat şi a primit îngrijiri medicale de către echipajul SMURD prezent la faţa locului. Nu a necesitat transport la spital. Şoferul TIR-ului nu a necesitat îngrijiri medicale”, a precizat sursa citată.

La faţa locului au acţionat pompierii militari din Caransebeş cu echipe de la descarcerare, stingere incendii şi ambulanţă, alături de un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Caraş-Severin.         

     

Recomandările noastre

Cele mai citite articole