Un deputat PNL Timiș – trimis în judecată pentru corupție – și-a făcut apariția la un festival de lubeniță, să-și etaleze curcubăta

 Zilele trecute, la Gottlob, a avut loc Festivalul Lubeniței, care a coincis cu sărbătorirea a 250 de ani de atestare documentară a localității Gottlob.

În fața cetățenilor și-a făcut apariția și deputatul Cosmin Șandru care este trimis în judecată de DNA pentru corupție alături de fostul director al STPT, Nicolae Bitea, așa cum puteți citi AICI.

Soția deputatului penelist Oana Dinulescu Șandru este consilier personal al șefului CJ Timiș, Alin Nica, despre care Buletin de Timișoara a scris pe larg AICI.

Șeful administrației incompetente a județului Timiș și deputuatul liberal și-a etalat împreună pe scenă propriile curcubece și iar parlamentarul nu a avut nicio jenă sau rușine să se adreseze cetățenilor, deși situația sa juridică poate impune o mai mare smerenie, deși beneficiază de prezumția de nevinovăție până la eventuala condamnare sau achitare.

“E mare sărbătoare la Gottlob și am participat cu bucurie, la invitația domnului primar Ghita Nastor, la cea de-a XII-a ediție a îndrăgitului Festival al Lubeniței, devenit brand al județului Timiș. Pământul roditor si oamenii gospodari din comună oferă de ani de zile cea mai dulce lubeniță timișenilor, fructul devenind un simbol al Gottlobului. Sărbătoarea a coincis anul acesta și cu un moment istoric de o importanță culturală impresionantă – împlinirea a 250 de ani de la prima atestare a “Locului binecuvântat de Dumnezeu”, așa cum se traduce numele german al comunei în limba noastră. Îl felicit pe domnul primar pentru promovarea tradiției și culturii Gottlobului și pentru destoinicia cu care gospodărește singura comună cu cinematograf din țară. Munca și energia sa sunt ilustrate de fiecare proiect gândit pentru locuitorii localității, care i-au răspuns loialității sale, alegându-l de fiecare dată la cârma Gottlobului!“, a spus Cosmin Șandru, citat de Banatul Meu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole