Un copil de 3 ani a ajuns la spital după ce bucăți de cherestea au căzut dintr-o mașină și au pătruns prin parbrizul mașinii în care se afla

Accident grav luni lângă Timișoara. Un copil de trei ani a fost rănit și a ajuns la spital, după ce câteva bucăți de cherestea a unei autoutilitare au pătruns prin parbrizul mașinii în care se afla micuțul.

“Un bărbat de 35 de ani conducea o autoutilitara ce transporta cherestea în localitatea Moșnița Nouă dinspre Timișoara înspre localitatea Albina, iar la efectuarea unui viraj la dreapta, marfa nefiind asigurată corespunzător s-a desprins din autovehicul și câteva bucăți au pătruns prin parbrizul unui autoturism care circula în spatele autoutilitarei, condus de un bărbat de 27 de ani. În urma acestui incident, un băiețel de 3 ani, care era pasager în autoturism, a fost rănit și transportat la spital”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole