Un consilier local PNL “îl abuzează“ pe primarul Dominic Fritz: să-și ia în echipă un consilier termosensibil, să prevadă starea vremii

La cea mai recentă ședință de Consiliu Local, de marți, 8 februarie 2022, un consilier local PNL a lansat o provocare primarului Dominic Fritz, fiind nemulțumit de căldura furnizată de Colterm.

Simion Moșiu, căci despre dumnealui este vorba, a venit cu o propunere inedită, fără însă a furniza o soluție concretă legată de lipsa căldurii, și anume ca în echipa primarului Dominic Fritz să-ți facă loc un termosensibil, eventual pensionar, care să prevadă starea vremii.

“Noi vedem că cel mai mare aliat al acestui oraș este timpul, adică dacă la 10 grade au cedat cazanele și dacă în februarie la 10 grade este cel mai mare consum, oare ce consum de cărbune ar fi fost dacă erau minus 10 grade, temperatură perfect normală în februarie. Așa că eu vreau să-l ajut pe domnul primar și să specific că eu nu cred că știe sau ar ști cineva să previzioneze care este consumul de cărbune sau de gaz în februarie deoarece starea vremii nu o știe nimeni, eventual dacă există în echipa domnului primar vreun termosensibil, vreun pensionar, care are probleme și spune ce se întâmplă mâine sau poimâine cu clima, altfel de unde să știm , să prevadă  cineva ce va fi în februarie. De asta sunt atâte păreri despre cât va fi gazul. Eu știu că domnul primar este credincios și uitați Dumnezeu a ajutat timișorenii și este cald afară. Nu vreau să ne imaginăm câte grade erau în școli dacă afară erau minus 10 grade. Am aflat însă cu stupoare că cel mai are consum este acum la 10 grade și explodează cazanele ceea ce este suspect, nu cumva în echipa de supereroi de la Colterm cineva sabotează“, a spus Simion Moșiu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole