PNL Timiș mai pierde un primar – edilul din comuna Valcani candidează independent la alegerile locale – PSD Timiș anunță că nu va avea candidat, ci îl susține pe Dragoș Buicu

PNL Timiș mai pierde un primar, după ce săptămâna trecută mai mulți edili, în frunte cu primarul orașului Deta, Petru Roman, au făcut pasul spre PSD Timiș.

Vineri, primarul PNL al comunei  Valcani, Dragoș Buicu, a anunțat, pe pagina de Facebook a primăriei, că renunță la Partidul Național Liberal și va candida la următoarele alegeri ca independent, ca urmare a faptului că în 2020 a făcut “o alegere neinspirată“ prin trecerea de la PSD la PNL.

Stimati cetateni ai Comunei Valcani! In completare la postarea facuta ieri dupa amiaza si tinand cont de faptul ca s-a stabilit data alegerilor locale in data de 9 iunie, as vrea sa va aduc la cunostiinta faptul ca am sustinut in toate mandatele mele ca voi muncii in interesul cetatenilor si pentru binele comunei, indiferent de partidul din partea caruia am candidat. Indiferent de situatie, unii dintre dumneavoastra, am au acuzat de schimbarea doctrinei politice asa cum zicea un cetatean si prieten sau de traseism politic. Am facut aceasta pentru a ajuta la dezvoltarea comunei noastre. Ultima mea alegere din anul 2020 asa cum spuneam si eu a fost una neinspirata. Tinand cont de faptul ca intotdeauna am avut parte de sustinerea dumneavoatra a cetanilor din Valcani, care ati apreciat munca depusa de mine si colaboratorii mei, de toti consilieri locali indiferent de culoarea politica am luat hotararea ca la alegerile locale din 9 iunie sa fiu doar candidatul dumneavostra, astfel ca anunt prin aceasta postare candidatura mea la postul de primar al Comunei Valcani din postura de CANDIDAT INDEPENDENT!!! Partidele politice care doresc sa ma sustina o pot face cu mare placere, dar am convingerea ca,dumneavoastra ma veti sustine in hotararea mea. Sustinerea dumneavoastra este cea mai importanta pentru mine si pentru cei ce vor munci in interesul nostru al cetatenilor comunei. Intotdeauna usa mea este deschisa in permanenta pentru dumneavoatra, telefonul este deschis si angajamentul meu este ca in continuare sper sa fiu si mai eficient in rezolvarea problemelor ,care sa duca la continuarea modernizarii comunei. Sa ne ajute dumnezeu atat pe mine cat si pe viitori consilieri comunali sa ajutam la dezvoltarea comunei noastre!!!“, a scris Dragoș Buicu.

După anunțul primarului din Valcani, PSD Timiș a informat că organizația a decis să susțină candidatura din postura de independent a primarului comunei Valcani, Dragoș Buicu, “unul dintre cei mai performanți edili din județul Timiș“.  

Urmare a deciziei acestuia, PSD Timiș va avea în Valcani doar listă pentru Consiliul Local“, a anunțat PSD Timiș.

Reamintim că la finalul săptămânii trecute au făcut pasul spre PSD Timiș nu mai puțin de 16 primari și viceprimari de la PNL, USR, Pro România și Partidul Republican.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole