Un cerb superb a fost filmat într-o pădure din Caraș-Severin

Un cerb superb în perioada boncănitului într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Teregova din cadrul Direcției Silvice Caraș-Severin.

Perioada de împerechere, boncănitul cerbilor, debutează în septembrie și se încheie în prima jumătate a lunii octombrie, în funcție de climă și altitudine.

În această perioadă, a împerecherii, cerbii se luptă, folosindu-și coarnele dezvoltate, pentru supremația asupra cârdurilor de ciute.

Cerbii își anunță prezența în timpul boncănitului prin mugete puternice prin care încearcă să-și intimideze adversarii, intensitatea mugetelor fiind și un indiciu al poziției masculului în ierarhie.

Video aici.

Se oprește apa în zona Calea Bogdăneștilor

Aquatim anunță că se oprește furnizarea apei pe porțiunea dintre străzile Războieni și Taborului a Căii Bogdăneștilor, dar și pe străzile Semicerc și Taborului vineri, 3 septembrie. Întreruperea este cauzată…

Caniculă și în această săptămână

Caniculă din nou în vestul țării. Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat, care arată că vor fi zile caniculare. La Timișoara termometrele…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole