Un căţel a fost salvat după ce a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri – un pompier a coborât în gaura de unde lătra animalul

Un căţel care a căzut, joi, într-o fântână adâncă de 10 metri, a fost salvat de pompierii din Arad, chemaţi în ajutor de un localinic care îi auzise lătratul. Animalul a fost eliberat în siguranţă şi a rămas în grija localnicilor din Semlac.

”Mărinimia unui localnic din Semlac şi iscusinţa pompierilor arădeni au fost ingredientele reţetei de succes pentru ca un căţel căzut într-o fântână adâncă de 10 metri să primească o a doua şansă la viaţă. Totul s-a întâmplă în această seară, când un localnic care îi auzise lătratul şi „strigătul de ajutor” a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor”, a anunţat, joi seară, ISU Arad.

Ajunşi la locul indicat de cel care sunase la 112, pompierii au localizat căţelul, iar unul dintre ei a coborât în fântână, fiind apoi ridicat de către colegi împreună cu patrupedul, cu ajutorul cordiţelor de salvare.

Căţelul a fost eliberat în siguranţă şi a rămas în grija localnicilor.

FOTO. Incendiu într-un cimitir din județul Timiș

Pompierii s-au mobilizat, ieri, la ora 15:30, pentru stingerea unui incendiu în cimitirul ortodox, lângă capela din Periam. La ajungerea forțelor de intervenție, incendiul era ținut sub control de cetățeni….

Recomandările noastre

Cele mai citite articole