Un bărbat şi-a înjunghiat mortal fosta concubină, într-un oraș din vestul țării

Un bărbat care şi a înjunghiat mortal fosta concubină, într-un parc din Oraviţa, a fost reţinut şi va fi prezentat sâmbătă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, atacatorul l-a rănit şi pe bărbatul care o însoţea pe fosta concubină.

” În fapt, s-a reţinut că, în data de 29.04.2022, în jurul orei 21,11, pe raza localităţii Oraviţa din judeţul Caraş-Severin, respectiv în parcul din faţa Primăriei Oraviţa un bărbat, identificat în persoana inc. F. M. i-a înjunghiat, pe fondul geloziei, pe numiţii B. L. S. (fosta concubină) şi Z. D. (actualul concubin al numitei B. L. S.), rezultând decesul numitei B. L. S., precum şi rănirea numitului Z. D. Prin ordonanţă Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin inc. F.M. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 30.04.2022″, se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, procurorul de caz a formulat, la Tribunalul Caraş-Severin, propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi loviri sau alte violenţe.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole