Un bărbat băut a lovit cu picioarele o mașină parcată în zona Stadionului. Polițiștii locali l-au dus la spitalul de psihiatrie

Polițiștii locali aflați în patrulare în noaptea de sâmbătă, în jurul orei 02.45, au fost sesizați de un bărbat că un altul i-a lovit cu picioarele mașina din parcarea de lângă Stadionul Dan Păltinișanu – str. Arieș.

„În baza descrierii făcute de către martori, polițiștii locali l-au căutat și l-au depistat în zonă pe cel în cauză, acesta fiind identificat în persoana lui M.G., de 26 de ani, din Ungheni, Republica Moldova. Bărbatul se afla într-o stare avansată de ebrietate, fapt care a și dus cel mai probabil la fapta comisă. Acesta prezenta pe fața urme de violență, despre care prietenul care îl însoțea a declarat că sunt ca urmare a unei altercații avute cu persoane necunoscute în Complexul Studențesc”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Bărbatul a fost condus la Secția 2 Poliție pentru continuarea cercetărilor, după care a fost condus la Spitalul de Psihiatrie ”Eduard Pamfil” de pe str. Văcărescu, deoarece era extrem de agitat și a avut un comportament agresiv.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole