Un bărbat a fost lovit cu pumnii și picioarele de un tâlhar în Parcul Civic din Timișoara

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 1 iunie, un bărbat în vârstă de 61 de ani, în timp ce se afla în Parcul Civic din Timisoara, a fost lovit din spate, în zona capului de către o persoană necunoscută, a căzut la pământ, aceasta continuând sa-l lovească cu pumnii și picioarele, iar ulterior i-a sustras portmoneul ce conținea suma de 700 lei și acte personale.

“În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 29 de ani, bănuit de comiterea faptei, iar în dimineața zilei de 08.06.2022, s-a reușit depistarea acestuia pe raza localității Săcălaz, fiind condus la sediul poliției pentru audieri. În urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale și pentru recuperarea prejudiciului.

Bătrân găsit înecat în râul Bega

Un apel la 112 a pus în alertă autoritățile din Timișoara. Mai mulți trecători au observat trupul unui bărbat plutind pe râul Bega, în zona Solventul. La fața locului s-au…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole