VEST: grav accident de circulație soldat cu doi morți – o femeie de 20 de ani şi un bărbat de 36 ani

Un autoturism şi un autotren au fost implicate miercuri dimineaţă într-un accident pe DN 1 Cluj-Napoca – Oradea, în zona localităţii Auşeu, circulaţia fiind oprită.

Două persoane din autoturism sunt încarcerate, uneia dintre ele fiindu-i aplicate manevre de resuscitare.

Cele două persoane, o femeie de 20 de ani şi un bărbat de 36 ani, încarcerate în autoturismul implicat miercuri într-un accident rutier cu un TIR, la Auşeu, pe DN1, au decedat, a informat miercuri, într-un comunicat, ISU Bihor.

Potrivit sursei, în dimineaţa zilei de miercuri, 24 august a.c., în jurul orei 07.40, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier, între un autocamion şi un autoturism, pe raza localităţii Auşeu, eveniment în urma căruia, cele două persoane din autoturism au rămas încarcerate, acestea aflându-se în stop cardio-respirator.

La faţa locului, inspectoratul a mobilizat de urgenţă, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei de Pompieri Aleşd, care au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi cu ambulanţa SMURD a subunităţii, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, elicopterul SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Pompierii militari au evacuat cele două persoane rămase captive între fiarele contorsionate ale autovehiculului, iar echipajele medicale au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul ambelor victime.


„Din nefericire, în pofida eforturilor depuse de forţele de intervenţie, cele două victime (o femeie, în vârstă de 20 de ani şi un bărbat, în vârstă de 36 de ani) nu au mai putut fi salvate, medicii declarând decesul acestora,” a declarat, în comunicat, ofiţerul pentru informare şi relaţii publice al ISU Bihor, Camelia Roşca.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole