Transport ilegal de material lemnos depistat la Nădrag

Aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii timișeni au avut o acțiune pe linia combaterii delictelor silvice. Astfel că, au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „transportul cu orice mijloc de transport a materialelor lemnoase în volum de peste 10 mc neînsoțite de documente specifice de transport”.

În cursul zilei de ieri, 10 noiembrie, în jurul orei 11.00, poliţiştii Secției 6 Rurale Găvojdia au fost sesizați de către un angajat al Gărzii Forestiere Timișoara cu privire la faptul că acesta ar fi depistat pe un drum forestier din localitatea Nădrag, un transport ilegal de material lemnos.

„În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, ar fi transportat cu un ansamblu de vehicule, format dintr-un autovehicul și o remorcă, 17,07 mc material lemnos fără a avea documente care să ateste proveniența legală. Polițiștii au procedat la confiscarea materialului lemnos și predarea acestuia Ocolului Silvic Ana Lugojeana, iar remorca a fost reținută pentru continuarea cercetărilor și lăsată în custodia bărbatului de 37 de ani”, transmite IPJ Timiș.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „transportul cu orice mijloc de transport a materialelor lemnoase în volum de peste 10 mc neînsoțite de documente specifice de transport”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole