Tinerii PSD Timiș le-au oferit trandafiri mamelor PNL-iștilor după scandările – “să le f.. mamele!“

“Petrecerea de la mare a tineretului PNL din 10 septembrie, la Venus, s-a transformat într-un festival de înjurături la adresa PSD. Noi imagini prezentate îi arată pe tinerii liberali strigând în cor ”Tineretul PSD, să le f.. mamele!”, scria ieri g4media.

Astăzi, tinerii social-democrați din Timiș au mers la sediul PNL Timiș și au dus o scrisoare adresată șefului de la țară al tinerilor peneliști, mai puțin liberali, și un buchet de trandafiri.

Domnului Ionuț Sîrbu, Președinte TNL Timiș, Pentru mama dumneavoastră și mamele tuturor colegilor din TNL! Nu uitați de eforturile făcute de acestea pentru a vă oferi o educație de calitate. Suntem siguri că așteptau de la generația noastră o schimbare în politica românească. Organizația TSD Timiș, arată tineretul social-democrat pe pagina de Facebook.

Reamintim că șeful TNL, Ionuț Sârbu, este consilier personal al vicepreședintelui PNL al CJ Timiș, Alexandru Proteasa, deci plătit din bani publlici, iar PNL Timiș nu a anunțat nici până acum dacă vreun membru al său a fost implicat în incidentele de la mare.

După scandalul de la mare preşedintele Tineretului Naţional Liberal, Mara Mareş, a anunţat, că secretarul general al TNL, Octavian Oprea, urmează să-şi prezinte demisia din toate funcţiile, iar „incidente regretabile” precum cel de la şcoala de vară a organizaţiei de tineret a PNL „nu reflectă viziunea, misiunea ori programele organizaţiei”.

La rândul său, ieri, șeful PSD, Marcel Ciolacu, a spus că liderul TSD i-a propus să fie trimise flori tuturor mamelor liderilor din TNL, după apariţia celor mai recente imagini de la şcoala de vară a liberalilor, unde s-au proferat injurii la adresa social-democraţilor. Marcel Ciolacu a admis că înregistrările respective au afectat „emoţional” coaliţia şi că s-ar fi aşteptat la scuze publice din partea conducerii PNL.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole