Tineretul USR Timiș îl ironizează pe fostul director de la Horticola, schimbat din funcție după 30 de ani: acest domn are mai mulți ani ca director decât avem noi pe lume

Tineretul USR Timiș îl ironizează într-o postare pe pagina de Facebook pe fostul director de la Horticola, schimbat din funcție după 30 de ani.

Ieri, Consiliul de Administrație al S.C. Horticultura S.A. a decis, în unanimitate, demiterea directorului executiv Andrei Drăgilă pentru grave abateri de la atribuțiile de serviciu, abateri care au avut efecte negative asupra modului de întreținere al zonele verzi și al parcurilor din zona centrală și care au adus prejudicii semnificative bunei funcționări societății pe care a condus-o.

Aripa tânără din USR a reacționat la decizia de demitere a directorului care are mai mulți ani ca director decât avem noi pe lume.

“Îl mai știți pe Drăgilă? Șef la Horticultura? L-a dat azi afară Consiliul de Administrație. Un oraș nu se va schimba niciodată dacă nu se va schimba mentalitatea celor care se îngrijesc de el. Domnul Drăgilă era genul de șef pe care-l durea undeva unde-și parca BMW-ul. E faimos pentru cum se certa cu oamenii și era gata să-i bată dacă aceștia aveau “tupeul” să-i pună întrebări. În loc să se preocupe de parcurile noastre, de modernizarea companiei la care a fost director, a încurcat anul trecut cum a putut activitatea firmei. Epoca de Argilă a lui Drăgilă se încheie azi. Ne-am uitat la site-ul Horticultura azi și pare antic. Cam la fel de antic precum directoratul din 1991 a dânsului. Am fi vrut să glumim, dar acest domn are mai mulți ani ca director decât avem noi pe lume. Bine că începe acum procesul de desfosilizare. Cu un director nou, sperăm să se vadă în acest an schimbări la această companie importantă a orașului”, au scris cei de la USR Tineret din Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole