Timpark cumpără o nouă autoutilitară pentru ridicat și transport vehicule staționate neregulamentar sau abandonate – valoarea investiției este de peste 650.000 de lei

Serviciul Public de Interes Local pentru administrarea Parcărilor Publice în Municipiul Timișoara – TIMPARK anunța intenția de achiziționare a unei autoutilitare pentru ridicat si transport vehicule staționate neregulamentar și/sau abandonate pe raza Municipiului Timișoara.

A cincea autospecială, specializată în ridicarea și transportul vehiculelor, investiție în valoare de 661.764,70 lei fără TVA, este menită să sprijine eforturile de a îmbunătăți operațiunile de gestionare a parcărilor publice și să ofere un serviciu mai bun clienților săi.

Achiziția acestei autoutilitare va aduce și alte beneficii, cum ar fi: creșterea eficienței operațiunilor de gestionare a parcărilor publice, ceea ce va duce la o mai bună experiență pentru clienți; reducerea timpului de intervenție în cazul vehiculelor parcate ilegal sau care împiedică accesul altor mașini (pe străzi, în imobilele personale, etc.) sau pietonilor;  un nivel mai ridicat de siguranță în timpul ridicării și transportului vehiculelor; îmbunătățirea capacității de gestionare a situațiilor de urgență în parcările publice, se arată într-un anunț al TimPark.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 23.03.2023, iar TIMPARK are în vedere selectarea unui furnizor de încredere și cu experiență în producția și vânzarea de autoutilitare specializate. (P)

Recomandările noastre

Cele mai citite articole