Timișul printre județele cu cele mai multe cazuri noi de Covid-19. În ultimele 24 de ore, au fost raportate 19 decese la pacienți infectați

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 faţă de ultima raportare au fost înregistrate în Bucureşti – 136 şi în judeţele Cluj – 52, Timiş – 73 şi Iaşi – 40, a informat, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică.

Cele mai puţine cazuri s-au înregistrat în judeţele Ialomiţa şi Mehedinţi – câte un caz, Covasna – 2 şi Bihor – 3.

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) informează că, în ultimele 24 de ore, au fost raportate 19 decese la pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.

Potrivit GCS, este vorba despre 11 bărbaţi şi opt femei internaţi în spitalele din Arad, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Neamţ, Suceava, Timiş, Vaslui şi din Bucureşti.

Dintre cele 19 decese, două au fost înregistrate la categoria de vârstă 30 – 39 de ani, două la categoria 40 – 49 ani, cinci la categoria de vârstă 60 – 69 ani, opt la categoria de vârstă 70 – 79 ani şi două la categoria de vârstă peste 80 ani.

Conform sursei citate, 16 dintre decese s-au înregistrat la pacienţi care au prezentat comorbidităţi, doi nu prezentau comorbidităţi, iar pentru un pacient decedat nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole