Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, trezit ca din somn, a aflat și el că e gripă în județ – “vă rog să vă protejați, stați acasă“

Direcția de Sănătate Publică atrăgea atenția pe 10 ianuarie asupra  numărului mare de cazuri de gripa și infecțiile acute respiratorii deoarece în doar o săptămână peste 140 de persoane au internate în spitalele din Timiș.

La o săptămână după semnalul dat de DSP Timiș, s-a trezit și prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, să constate că situația este destul de gravă, așa că a convocat… o ședință.

Ne confruntăm cu o creştere accelerată a numărului de cazuri grave de infecții respiratorii şi de gripă. Am avut o discuție în această dimineață cu conducerea spitalelor din Timiş pentru a optimiza folosirea resurselor şi ne aşteptăm ca numărul de cazuri să crească în următoarele 2-3 săptămâni. Vă rog să vă protejați: evitați aglomerațiile, mergeți la medicul de familie dacă nu vă simțiți bine, stați acasă dacă sunteți răciți. Depinde de noi să trecem cu bine de acest val“, a declarat Mihai Ritivoiu prin intermediul contului de Facebook.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole