Timișorenii sunt invitați să adopte un câine la târgul “Și mie îmi stă bine în lesă. Ia-mă acasă“ – evenimentul are loc în Parcul Alpinet

Primăria Timișoara invită toți iubitorii de animale la Târgul de adopții „Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”, în cadrul campaniei de promovare a adopțiilor din adăpostul public pentru câini.

În colaborare cu societatea care are în concesiune serviciul de gestiune a populației canine fără stăpân și asociația de protecție a animalelor „Animal Care Team”, anunțăm organizarea unui nou Târg de adopții. Evenimentul va avea loc în Parcul Alpinet (lângă terasa Flora), între orele 10:00 – 14:00, în zilele de 16 și 23 septembrie 2023. Vor fi pregătiți pentru adopție 10 câini, care au fost deparazitați, vaccinați, sterilizați și microcipați, pentru a ne asigura că fiecare patruped este pregătit pentru a intra într-o familie iubitoare. Adopții pot fi făcute în fiecare zi la adăpostul Danyflor. Informații detaliate despre animalele disponibile și procedura de adopție pot fi găsite pe site-ul oficial: www.danyflor.ro  sau pe pagina de Facebook a adăpostului. Echipa de voluntari de la Danyflor derulează în fiecare sâmbătă programe de socializare a patrupedelor aflate în așteptarea unui stăpân pentru a le facilita integrarea în noul cămin“, arată municipalitatea.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole