Timișorenii care merg cu trenul la București vor lua autobuzul între Băile Herculane și Drobeta Turnu Severin. Transbordarea este impusă de lucrări la rețeaua de căi ferate

CFR desfășoară o serie de lucrări de reparaţii la infrastructura feroviară vor avea loc, în perioada septembrie – octombrie 2021, pe raza mai multor regionale, printre care și Timişoara, pentru îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie pe calea ferată, prin ridicarea restricţiilor de viteză şi îmbunătăţirea gradului de confort, a anunţat, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Una dintre lucrări este programată pe tronsonul Orşova – Valea Cernei (SRCF Timişoara) – pe linia II din staţia Orsova (km 388+200-388+400) şi pe aparatele de cale.

În perioada lucrărilor (20 – 24 septembrie 2021), trenul IR 1692 (Timişoara Nord – Bucureşti Nord) circulă ca tren IR 12162, cu transbordare auto pe distanţa Băile Herculane – Drobeta Turnu Severin, iar trenul IR 72 (Bucureşti Nord – Budapesta) circulă ca tren IR 12172, cu transbordare auto pe distanţa Drobeta Turnu Severin – Băile Herculane.

De asemenea, pentru trenurile Regio se asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto pe distanţa Orşova – Gura Văii şi retur.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole