Timișoara: video cutremurător – o femeie aflată în depresie amenința că se sinucide pe podul de pe bulevardul 16 decembrie – a fost găsită de jandarmi într-o stare de disperare și vulnerabilitate emoțională

În seara zilei de 25.12.2023, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș au intervenit într-o situație delicată și urgentă, care implica o femeie într-o stare de disperare care amenința cu sinuciderea.

În urma apelului disperat la numărul de urgență 112, echipajele noastre au demarat imediat misiunea de căutare și intervenție, având în vedere informațiile primite referitoare la prezența unei femei, posibil cu o copilă în brațe, într-o locație necunoscută din Timișoara. Persoana în cauză a fost localizată și identificată de către jandarmi pe podul de pe Bulevardul 16 Decembrie 1989. În acel moment, aceasta se afla într-o stare de depresie și vulnerabilitate emoțională. Întrucât nu a fost găsită cu fetița, am reușit să stabilim contactul telefonic cu fostul său soț pentru a ne asigura de siguranța copilei de 4 ani, iar fostul soț ne-a confirmat că se află în custodia acestuia“, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Timiș.

Finalul acestei intervenții a fost unul fericit.

Persoana în cauză a fost preluată de către echipele medicale pentru evaluare și sprijin suplimentar de specialitate.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole