Timișoara: USR are un nou consilier local – Mihai Mortan i-a luat locul Aidei Szilagyi – este manager de proiect informatic într-o companie multinațională

Echipa consilierilor locali USR Timișoara are un nou membru.

Mihai Mortan a depus ieri jurământul şi a devenit oficial membru în Consiliul Local.

Mihai vine din mediul privat unde a activat în diverse companii în poziții de management de proiect, persoane şi procese. Momentan este manager de proiect informatic într-o companie multinațională. Este absolvent al Facultăţii de Litere, Istorie şi Teologie a Universităţii de Vest din Timişoara. A participat atât la protestele Salvaţi Roşia Montană cât şi la cele pentru Justiție şi stat de drept, împotriva OUG 13, iar înscrierea lui în USR Timiș în 2018 a venit ca o continuare naturală a dorinţei de schimbare şi modernizare a Romaniei. Are o vârstă frumoasă de 41 de ani, este casatorit şi are o fetiță. Mihai va lupta în Consiliul Local pentru implementarea programului electoral la care a contribuit, va milita pentru introducerea sau extinderea de bune practici în administraţia publică şi va fi implicat în programul Timișoara Capitala Europeană a Culturii 2023“, se arată într-un comunicat al USR Timișoara.

În ședința de Consiliu Local de ieri, primarul Dominic Fritz l-a asigurat pe noul consilier de susținerea sa.

Felicitări! Mult succes și vă asigur că aveți atât susținerea mea cât și a colegilor din toate partidele care nu sunt chiar așa răi cum pare și vă încurajez să cunoașteți pe toată lumea“, a spus Dominic Fritz.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole