Timișoara: un nou Picnic Atipic în parcurile din oraș – standuri cu mâncare, activități gratuite pentru copii, atelier de olărit, cabină foto în Parcul Padurice – evenimente și în Parcul Adolescenței și zona Lunei

Timișorenii sunt invitați să ia o pătură și un coș de picnic și să petreceți timp de calitate alături de vecini, prieteni sau familie într-un cadru de poveste.

În zona noastră special pregătită din Parcul Padurice (Lidia) – lângă locul de joacă, veți găsi standuri cu mâncare ale afacerilor locale, iar pentru cei mici și cei mari, vom avea activități gratuite precum înălțat de zmeie, atelier de olărit, cabină foto, pictat pe față, desene cu creta pe asfalt, baloane de săpun și chiar jocuri de șah! Picnicul Atipic este mai mult decât o simplă întâlnire în aer liber – este o invitație la o schimbare de perspectivă! Vă încurajăm să vă bucurați de momente relaxante și pline de voie bună în parcul de la bloc, alături de comunitatea voastră de vecini“, arată organizatorii.

Visit Timișoara își propune să coaguleze vecinii de la bloc într-o comunitate armonioasă, care se salută, se ajută și își petrece timpul liber împreună. Iar voi puteți fi parte din această frumoasă poveste!

Duminică, 19 mai, între orele 12:00 și 16:00.

Totodată, evenimente de weekend vor avea loc la finalul acestei săptămâni în Parcul Adolescenței și în zona Lunei.

Horticultura S.A. face angajări

S.C Horticultura S.A. caută oameni care doresc să se alăture echipei în toate activitățile ce țin de organizarea și aranjarea spațiilor verzi. Posturile disponibile: Muncitori necalificați – 15 posturi Dulgher-…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole