Timișoara: un bărbat amenință că se aruncă de pe bloc pe strada Traian Novac – pompierii acționează pentru amplasarea pernelor de salvare. UPDATE: a coborât fiind dus la Psihiatrie

În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 in data de 02.10.2023, ora 18:39 ISU Banat al județului Timiș a fost solicitat să intervină pentru salvarea unei persoane aflată in pericol de cădere de pe un bloc de patru etaje situat pe strada Traian Novac din municipiul Timișoara.

La locul evenimentului s-au deplasat  forțe și mijloace din cadrul Detașamentului 1 și 2 de Pompieri Timișoara: 2 perne de salvare, 1 autospecială de lucru cu apa si spumă, 1 autoscara mecanică  S42, 2 ambulanțe SMURD tip B cu 13 pompieri. La sosirea echipajelor la locul evenimentului s-a constatat că un bărbat, care se deplasa pe marginea acoperișului blocului, amenința că se aruncă în gol. Echipajele au acționat pentru amplasarea pernelor de salvare. Intervenția este in dinamică“, arată ISU Timiș.

La data de 2 octombrie 2023, în jurul orei 18:43, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 35 de ani, amenință că se aruncă de pe acoperișul unui bloc cu 4 etaje, situat pe Calea Circumvalațiunii din Timișoara.La fața locului se află 3 echipaje de poliție, echipa de negociatori din cadrul I.P.J Timiș și pompieri ai I.S.U Banat“, arată IPJ Timiș.

UPDATE: în jurul orei 23.15, bărbatul a coborât nevătămat de pe bloc și a fost preluat de autoriăți.

În urma negocierilor purtate de echipa de negociatori din cadrul I.P.J Timiș, operațiunea s-a finalizat cu succes, bărbatul fiind convins să coboare. Acesta a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Eduard Pamfil din Timișoara. Activitățile s-au realizat cu sprijinul polițiștilor Secției 4 Timișoara, pompierilor din cadrul ISU Banat și jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara, arată IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole