Timișoara: un bărbat a fost reținut de polițiști după ce a furat într-un autobuz portofelul cu bani și card bancar unei fete de 14 ani

Polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 37 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, joi, 26 ianuarie, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul 16:56, un bărbat, în timp ce se afla într-un autobuz, care circula pe ruta Calea Torontalului – Gara de Nord – Calea Șagului, ar fi sustras din buzunarul unei minore, în vârstă de 14 ani, portofelul în care avea o sumă de bani și un card bancar.

Ajunși la fața locului, polițiștii au depistat în stația de autobuz, din proximitatea Cimitirului Calea Șagului, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, bănuit de săvârșirea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate„, transmite IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Foto: Arhivă

Recomandările noastre

Cele mai citite articole