Protest la Sânnicolau Mare – cetățenii sunt nemulțumiți de modul în care sunt tratați la spitalul orășenesc – primăria PNL a tăiat iluminatul public pentru a batjocori protestatarii

Un protest cu zeci de persoane s-a desfășurat la Sânnicolau Mare.

Cetățenii sunt nemulțumiți de modul în care sunt tratați la spitalul orășenesc.

Spitalul se află în subordinea primăriei conduse de secretarul general al PNL Timiș, Dănuț Groza, care s-a opus inițial să avizeze protestul.

Protestul este legat de doctori băgați politic , nepotisme, greșeli foarte multe, nepăsare și comportament neadecvat cu pacienții. Foarte mulți oameni au scris că trebuie făcut ceva că nu se mai poate. Culmea este că prima cerere de protest a respins-o că nu avem voie sa protestăm in apropierea spitalelor. După ce am depus altă cerere sa protestăm în fața primăriei, ne-au dat aviz pentru a protesta în fața spitalului. Recent un tânăr care a ajuns prea târziu la Timișoara (fiind trimis acasă de medicii din Sânnicolau cu diagnostic  atac de panică) a decedat. Omenii sunt disperați“, au declarat pentru Buletin de Timișoara organizatorii protestului.

Protestul cetățenilor de vineri s-a prelungit după căderea întunericului, iar primăria Sânnicolau Mare a oprit iluminatul public pentru a lăsa cetățenii pe întuneric.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole