Timișoara: un bărbat a dat jos steagul Ucrainei din fața primăriei – anul trecut a încercat să dea foc drapelelor arborate în fața instituției

Bărbatul care protestează referitor la amplasarea steagurile altor țări în oraș, a fost prins de polițiștii locali în timp ce încerca să dea jos steagul Ucrainei din fața Primăriei Timișoara.

Astfel, în cursul după-amiezii de luni, în jurul orei 18.40, polițiștii locali au fost direcționați către Bdul C.D. Loga, în fața Primăriei Timișoara, unde un bărbat și-a adus o scară metalică pe care s-a urcat și a sustras unul dintre steaguri, cel al Ucrainei, care era arborat în fața clădirii.

La identificare s-a constatat că este vorba despre aceeași persoană, C.V., de 38 de ani, cu domiciliul în Timișoara, care a mai dat  jos zilele trecute steagul Ucrainei de la o expoziție din centrul orașului, iar anul trecut a mai încercat să dea foc steagurilor arborate în fața Primăriei Timișoara. Acesta a declarat că a sustras steagul deoarece ar fi pus ilegal. Polițiștii locali au întocmit proces-verbal de constatare și l-au predat pe cel în cauză în condiții corespunzătoare polițiștilor de la Secția 1, fapt atestat de aceștia prin preluarea lui fără a prezenta urme de violență, urmând a fi continuate cercetările în ceea ce privește acțiunile bărbatului„, transmite Poliția Locală Timișoara.

În vara anului trecut, același bărbat a încercat să dea foc steagurilor din fața Primăriei Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole