Timișoara: tineri drogați care se deplasau haotic de stradă depistați în zona centrală a orașului

Polițiștii locali din cadrul Biroul Proximitate și Siguranță Publică, aflați în patrulare în zona centrală a orașului, au observat joi, în jurul orei 11.30, un bărbat care se deplasa haotic pe carosabil, în zona Bulevardului Republicii dinspre Strada Piața Victoriei.

Pentru că își punea în pericol viața sa, dar și pe a celorlalți participanți la trafic, acesta a fost verificat de polițiștii locali, care au stabilit că se numește S.I., are 25 de ani și este din Timișoara. La controlul corporal efectuat asupra sa a fost găsit un pachețel din folie de aluminiu, care conținea fragmente vegetale care păreau a face parte din categoria substanțelor psihoactive. Câteva ore mai târziu, în jurul orei 02.45, patrula aflată în serviciu în Piața Victoriei a observat un alt tânăr care se deplasa fără control, motiv pentru care l-au legitimat, identificându-l în persoana lui R.P., de 25 de ani, cu domiciliul în Săcălaz. Acesta avea asupra sa un pachet din staniol care conținea substanțe susceptibile a face parte din categoria celor interzise, declarând că sunt etnobotanice“, arată Poliția Locală.

În urmă cu câteva zile, și polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban și Patrulare Navală au depistat, lângă stația Banatul de pe Bulevardul Dâmbovița, doi tineri, de 29 și 32 de ani, ambii din Timișoara, care își confecționau țigări din fragmente vegetale de culoare verde-oliv, iar la vederea polițiștilor locali au încercat să le ascundă.

În toate aceste situații, tinerii au fost conduși la sediul Poliției Locale pentru întocmirea documentației, în vederea transmiterii cazurilor către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole