Timișoara uitată din nou de Guvern. La Sinaia se construiește un spital nou

Un spital cu 138 de paturi va fi construit la Sinaia. Este vorba despre o unitate cu șase secții cu 138 de paturi şi cu compartiment de primiri urgențe va fi construit la Sinaia.

Proiectul a fost aprobat de Guvern, iar clădirea va fi gata peste 60 de luni.

O asemenea investiție este așteptată de ani buni de timișoreni care au fost uitați și de Guvernul actual, al liberalilor și useriștilor, votați masiv în județul Timiș.

Actuala putere, acuza pe vremea când era în opoziție practica PSD de a nu aloca bani pentru proiecte majore pentru Timișoara, deși Centura Timișoara Sud, noua descărcare de pe autostradă de la Sânandrei sau reabilitarea Spitalului Militar sunt câteva exemple de proiecte pesediste.

De când au luat puterea în România la nivel guvernamental liberalii și useriștii nu au făcut nimic pentru două obiective care au fost ani de zile pe primele locuri pe lista cu dorințe pentru Moș Crăciun, Sala Polivalentă de 16 mii de locuri și Stadionul. Se mai aude ceva de cele două obiective? Nimic.

La vremea respectivă, ipocriții de astăzi condamnau că se construiește stadion la Alexandria și nu la Timișoara.

Situația rămâne aceeași deși la guvernare sunt alte partide. Acum se construiește spital la Sinaia, iar la Timișoara nu.

Timișoara în schimb are probleme mai grele. Găinațul porumbeilor din centru și semnalizările rutiere de pe drumurile județene în lucru.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole