Timișoara: trei șoferi drogați cu metamfetamina prinși la volan, în weekend

Dosare penale pentru mai mulți șoferi care au fost prinși drogați sau băuți la volan pe străzile din Timișoara.

Duminică, în jurul orei 02:26, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control pe strada J.H. Pestalozzi un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat o valoare pozitivă pentru substanța Metamfetamina. Conducătorul auto a fost fost transportat la o unitate medicală pentru a i se preleva mostre biologice.

Tot duminică, în jurul orei 02:40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control pe strada J.H. Pestalozzi un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 22 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat o valoare pozitivă pentru substanța Metamfetamina. Conducătorul auto a fost fost transportat la o unitate medicală pentru a i se preleva mostre biologice.

Duminică dimineață, în jurul orei 07:40, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat pe strada Republicii din Timișoara un bărbat în vârstă de 24 de ani care conducea un autovehicul sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drugtest, rezultatul a fost pozitiv la Metamfetamină, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării mostrelor biologice.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole