Timișoara: trei minori prinși de polițiștii locali cu un moped care era declarat furat – au declarat că au cumpărat mopedul de la o persoană din Arad

Polițiștii locali aflați în patrulare, în jurul orei 00.40, pe Calea Dorobanților, la intersecția cu Piața Petru Maior, au observat trei persoane care se deplasau spre Strada Andrei Șaguna, împingând un motoscuter, fără numere de înmatriculare.

Polițiștii locali au procedat la legitimarea acestora, stabilind că se numesc I.V., de 17 ani, din Giarmata, L.I., de 14 ani, din Timișoara și B.C. de 15 ani, tot din Timișoara. Aceștia au declarat că au cumpărat mopedul în urmă cu două săptămâni de la o persoană din Arad. Efectuând verificări asupra bunului, polițiștii locali au găsit un set de documente, precum și un număr de telefon, pe care l-au și apelat, răspunzând un prieten al proprietarului mopedului, care a declarat că, din câte cunoaște, mopedul a fost anunțat ca furat la Secția 5 Poliție, fiind sustras de pe strada Perlei, de lângă Școala Generală nr. 7, în urmă cu aproximativ o lună și jumătate“, se arată într-un comunicat de presă.

 Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole