Timișoara: tânăr împușcat cu un pistol airsoft pe o terasă în urma unui conflict spontan

Incident grav marți, în jurul orei 19:30, la terasa unui local de la intersecția străzilor Renașterii cu Lugojului. Un tânăr de 35 de ani a ajuns la spital după ce a fost împușcat cu un pistol Airsoft de un alt bărbat de 54 de ani, în urma unui conflict spontan.

Azi, în jurul orei 19:30,polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe terasa unui local de la intersecția străzii Renașterii cu strada Lugojului, a avut loc un conflict spontan între doi bărbați,în urma căruia un bărbat în vârstă de 35 de ani, ar fi fost împușcat de un altul în vârstă de 54 de ani, cu un pistol tip Airsoft. Persoana vătămată a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale,iar bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost condus la sediul Secției 1 Urbane Timișoara în vederea audierilor„, transmite IPJ Timiș.

Conform IPJ Timiș, arma este din categoria celor nesupuse autorizării.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovire sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice” și continuă cercetările pentru stabilirea întregii situații de fapt și dispunerea măsurilor legale.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole