Timișoara: Supermarketul Supeco de pe Calea Circumvalațiunii amendat de polițiștii locali pentru mizerie

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au constatat, în timpul verificărilor efectuate în cursul zilei de miercuri, că în parcarea unui supermarket de pe Calea Circumvalațiunii, într-o zonă extrem de circulată, era mizerie foarte mare, fiind aruncate pe jos chiștoace de țigări, ambalaje, sticle de băuturi alcoolice și alte resturi. Astfel că, polițiștii locali au luat măsura sancționării contravenționale cu 2500 lei a reprezentanților supermarketului Supeco, cu termen de igienizare de două ore.

Astfel de situații au mai fost depistate și sancționate de polițiștii locali. Totodată, alți șase agenți economici din Piața Victoriei, de pe străzile Simion Bărnuțiu, Dâmbovița și Paris au fost amendați anul acesta pentru fapte precum neîncheierea de contracte cu operatorul de servicii de salubrizare, nemenținerea curățeniei în jurul recipientelor de precolectare și lipsa colaborării cu organele de control la momentul verificărilor efectuate.

Poliția Locală Timișoara reamintește că potrivit articolului 1 din HCL 371/2007 modificată, agenții economici au obligația să efectueze și să mențină curățenia trotuarelor, a părții carosabile a străzii și a locurilor de parcare pe care le folosesc„, transmite Poliția Locală Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole