Timișoara: șoferi drogați cu cocaină și metamfetamină prin la volan – unul avea și un plic ce conținea substanțe ce par a face parte din categoria celor psihoactive

Polițiștii au depistat patru șoferi drogați la volan. Toți s-au ales cu dosare penale.

Polițiștii au depistat pe strada Popa Șapcă doi bărbați în vârstă de 30 și 31 de ani, care se aflau la volanul autovehiculelor sub influența drogurilor. În urma testării cu aparatul drugtest, în cazul celui de 30 de ani au rezultat valori pozitive la cocaină și THC, iar în cazul celui de 31 de ani a rezultat o valoare pozitivă la THC. Asupra tânărului în vârstă de 30 de ani a fost găsit un plic ce conținea substanțe ce par a face parte din categoria celor psihoactive.

Pe strada Sf. Ioan a fost depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani, care se afla la volanul unui autovehicul sub influența drogurilor. În urma testării cu aparatul drugtest,  au rezultat valori pozitive la cocaină și THC.

Pe strada Măcinului din Timișoara a fost depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani, care se afla la volanul unui autovehicul sub influența drogurilor. În urma testării cu aparatul drugtest,  a rezultat o valoare pozitivă la metamfetamină.

Toți ce patru șoferi s-au ales cu dosare penale pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole