Contrabandist prins în urma unui simplu control. Avea 50.000 de țigarete fără timbru

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reținut un bărbat, în vârstă de 47 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de contrabandă simplă în variantă asimilată.

În fapt, în cursul nopții trecute, 18 octombrie, în jurul orei 01:10, politistii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Timiș, împreună cu cei ai Biroului Rutier Lugoj au oprit pentru control pe Varianta de ocolire a municipiului Lugoj un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 47 de ani.

„În urma efectuării controlului autoturismului, în portbagajul acestuia au fost descoperite 5 cutii de carton, în care se aflau 2.500 de pachete cu țigări fără timbru fiscal (50.000 de țigarete), întreaga cantitate fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Lugoj pentru audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă simplă în variantă asimilată”, transmite IPJ Timiș.

Bănuitul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și luării măsurilor legale care se impun.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole