Timișoara: scandal pe strada Bujorilor – doi bărbați s-au bătut în plină stradă – unul dintre scandalagii a vandalizat o mașină înainte să fie încătușat de polițiști

Marți, în jurul orei 19:40, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Bujorilor din Timișoara, a avut loc un conflict spontan între doi bărbați, în urma căruia un bărbat, în vârstă de 50 de ani, ar fi fost lovit de un altul, în vârstă de 38 de ani.

De asemenea, bărbatul de 38 de ani ar fi aruncat pe autoturismul ce aparține celuilalt bărbat cu un obiect, provocând pagube materiale. Bărbatul de 38 de ani a fost  încătușat, iar în momentul în care a fost urcat în autospecială pentru a fi condus la sediul poliției, acesta s-ar fi lovit intenționat cu capul de sistemele din interiorul acesteia, provocându-și răni. La fața locului a fost solicitată o ambulanță, care a transportat bărbatul la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale“, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii  continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Foto: arhiva

Recomandările noastre

Cele mai citite articole