Timișoara: sala polivalentă de 16.000 de locuri costă 138 de milioane de euro – consilierii locali vor aproba studiul de prefezabilitate 

Consiliul Local al Municipiului Timișoara se va întruni în ședință extraordinară de plen, miercuri, 21.12.2022, ora 17,00,  prin platforma online de videoconferință.

Pe ordinea de zi formată din 12 proiecte figurează și cel referitor la posibila viitoarea sală polivalentă de 16.000 de locuri.

Mai exact, consilierii locali vor trebui să aprobe studiul de prefezabilitate realizat de Compania Națională de Investiții.

“Proiect de Hotărâre privind aprobarea valorilor estimate rezultate din analiza Studiului de Prefezabilitate pentru investiția: “Construire Sală Polivalentă 16.000 locuri Str. Aleea FC Ripensia, nr. 37-35, localitatea Timișoara, județul Timiș”“, se arată într-un comunicat al municipalității.

Potrivit documentelor care însoțesc Proiectul de Hotărâre, valoarea totală a investiție se ridică la aproape 138 de milioane de euro și va cuprinde și o parcare supraetajată.

Suprafața construită a viitoarei săli va fi de 25.398 de mp și va cuprinde P+4E+5R+6R, așa cum puteți vedea AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole