Timișoara: Sala Olimpia va beneficia de o pardoseală nouă și de scaune moderne – anul viitor vor începe ample lucrări de refacere a întregii structuri și a iluminatului

Primăria Timișoara informează că pardoseala Sălii Olimpia (Constantin Jude) în care se desfășoară activitățile sportive din Timișoara este afectată de uzură, de timp.

Pentru că era nevoie urgentă de reparații, multe bucăți fiind putrezite și reprezentau un pericol pentru sportivi, am trecut la etapa de reabilitare a pardoselii, a înlocuirii bucăților de podea putrede, a rașchetării și vopsirii acesteia.

Se lucrează la proiectul pentru înlocuirea ei în totalitate, cu refacerea întregii structuri, dar și a sistemului de iluminat, a trecerii pe led. Acest lucru se va întâmpla anul viitor, până atunci întocmim documentele necesare. La începutul săptămânii viitoare se vor putea desfășura competiții sportive, antrenamente și alte evenimente în sală. În exterior am curățat fântânile, iar în viitorul apropiat vor începe și lucrările în conformitate cu normele ISU, pentru a putea obține avizul acestei instituții. Scaunele intră și ele în proiect de înlocuire, licitația a fost deja lansată pe SICAP“, arată municipalitatea.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole