Timișoara: program special de sărbători la Iulius Town – în prima zi de Crăciun Iulius Mall și hipermarket-ul Auchan sunt închise – Cinema City și patinoarul sunt deschise în fiecare zi

Iulius Town Timișoara va avea un program special în perioada sărbătorilor de iarnă.

Prima zi de Crăciun și 1 ianuarie 2024 sunt dedicate celor dragi, astfel că Iulius Mall și hipermarket-ul Auchan sunt închise, însă în Ajunul Crăciunului până la ora 18.00 încă mai poți să cumperi cadouri și delicatese pentru masa cu familia.

Pe 25 decembrie, poți să vezi un film sau să te distrezi pe gheață, iar în a doua zi de Crăciun poți face o vizită și la brandurile tale favorite pentru că programul este normal în tot ansamblul. În seara de Revelion dacă nu ai încă ținuta pregătită, poți să achiziționezi tot ce ai nevoie până la ora 18.00, în prima zi din 2024 cu toții ne facem rezoluțiile pentru noul an, dar este liber la distracție pe patine și la filme senzaționale. Dacă mai ai de făcut câteva cumpărături pentru masa de Crăciun sau de luat ultimele daruri pentru cei dragi, trebuie să știi că atât Ansamblul Iulius Town, cât și Hipermarket-ul Auchan sunt deschise și în seara de Ajun, 24 decembrie 2023, până la ora 18.00.

Luni, 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, cu toții merităm un moment de respiro, astfel că Iulius Mall și hipermarketul Auchan vor fi închise, iar de marți, 26 decembrie programul va fi cel obișnuit, în intervalul orar: 10.00 – 22.00.

Pregătește-te de Revelion în Iulius Town! Duminică, 31 decembrie, magazinele sunt deschise în intervalul orar 10.00 – 18.00, iar Hipermarketul Auchan de la ora 07:00, până la ora 18:00. În prima zi din Noul An, 1 ianuarie 2024, Iulius Town și Hipermarketul Auchan sunt închise, iar de marți, 2 ianuarie, programul revine la normal.

Cinema City și patinoarul sunt deschise în fiecare zi, după un program personalizat, iar la Chill Bill – Games & Social Hangout te poți distra zilnic, cu excepția zilei de 1 ianuarie.

Cod portocaliu de vreme rea în Timiș

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de vreme rea în județul Timiș, în această seară. Conform meteorologilor, sunt așteptate averse torențiale ce vor cumula peste 40…

Ecologizare în localitatea de frontieră Cenad

Voluntarii împreună cu reprezentanții ADID Timiș au strâns zeci de saci cu deșeuri reciclabile aruncate la întâmplare, de la intrarea în țară prin Vama Cenad, până la zonele recreative din…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole