Timișoara: primul eveniment “Picnic Atipic“ în Parcul Dacia – standuri cu mâncare, activități pentru copii și părinți, atelier de olărit, cabină foto

Organizația de Management al Destinației Timișoara în colaborare cu Asociația Patronală Horetim organizează, în premieră, Picnic Atipic, o serie de activități menite să promoveze orașul prin prisma unor evenimente de socializare derulate în jurul unor gustări și acompaniate de activități destinate copiilor, tinerilor și seniorilor.

Primul eveniment va avea loc duminică, 21 aprilie, între orele 11,00-15,00, în Parcul Dacia, unde timișorenii sunt invitați să ia cu ei o pătură și un coș de picnic și să petreacă timp de calitate alături de vecini, prieteni sau familie.

În zona amintită vor fi pregătite și standuri cu mâncare ale afacerilor locale și vor fi disponibile, gratuit, mai multe activități pentru copii și părinți precum înălțat de zmeie, atelier de olărit, cabină foto, pictat pe față, desene cu creta pe asfalt, baloane de săpun și chiar jocuri de șah.. Visit Timișoara își propune să coaguleze vecinii de la bloc într-o comunitate armonioasă, care se salută, se ajută și își petrece timpul liber împreună. În plus, ne propunem să arătăm oamenilor că nu este necesar să mergi până în piața Operei ca să te simți bine în weekend. Picnicurile oferă oamenilor oportunitatea de a redescoperi locurile cu care sunt obișnuiți, de a le vedea cu alți ochi, într-un context atipic“, se arată într-un comunicat de presă.

Următoarele evenimente vor avea loc lunar – în 19 mai, 2 iunie, 7 iulie – în diverse parcuri sau locații atipice din oraș, mai multe detalii despre acestea fiind disponibile, pe parcurs, pe www.visit-timisoara.com.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole