Carantină de noapte, în weekend, pentru Dudeștii Noi, Dumbrava, Dumbrăvița, Mașloc, Moșnița Nouă și Pădureni

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit astăzi pentru a actualiza anexele după ce rata de infectare cu Covid-19 a crescut. Șase localități intră carantină de noapte, în weekend, magazinele se închide la ora 18, iar de la ora 20 oamenii nu mai pot să iasă pe stradă fără declarație pe proprie răspundere, tot în weekend. În alte zece localități este impus certificatul verde pentru restaurante, terase și evenimente. Măsurile vor intra în vigoare de mâine.

„UAT-urile Dudeștii Noi, Dumbrava, Dumbrăvița, Mașloc, Moșnița Nouă și Pădureni  au fost trecute  pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 6/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori.

Municipiul Lugoj, UAT-urile Bethausen, Birda, Coșteiu, Giarmata, Otelec, Remetea Mare, Săcălaz, Sânmihaiu Român și Uivar au fost trecute pe anexa 3, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 6/1000 de locuitori.

UAT-urile Belinț. Biled, Cărpiniș, Checea, Chevereșu Mare și Margina au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori”, transmite Prefectura Timiș.

Județul Timiș – 4 persoane din Moravița au Covid-19

Situația epidemiologică, la nivelul județului Timiș, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiș, în contextul pandemiei COVID-19, se prezintă astfel: Numărul de persoane confirmate COVID-19 în ultimele 24…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole